Tänään on lauantai ja 4. päivä toukokuuta.  Takatalvi on taas meidät yllättänyt, vaikka oitkään näyttikin siltä, että nyt se kesä on tullut. Vaan eipäs se niin pian tullutkaan. Koleata on ja yöpakkastakin vielä. Ennen vanhaan oli vapuna jo aina kesä ja polvisukat ja uudet vaatteet sai päälleen, kun meni katsomaan vappumarssia ja heilutti vappuhuiskaa ja ilmapalloja. Sitten nautittiin ja juotiin simaa ja syötiin äitin tekemää hyvää persikkakakkua ja leivoksia. Ne oli ihania vappuja! Nyt ei jaksa minnekään enää liikkua, kun joka paikkaan koskee ja särkee ja tulehdus palaa aina takaisin. Tosin nyt sain taas antibiootin, jonka pitäisi auttaa ja ainakin viimeksi oli ainoa antibiootti, joka auttoi. 

Huonosti nukuin taas viime yön, mutta jospa kaikki vielä muuttuisi paremmaksi!  Ei minulla huonot olot ole kotonakaan, kun minulla on näitä koneita ja laitteita, joita käytän ihan joka päivä. Mutta toki enemmän noita laitteita, kun ovat helpompia käyttää, kun voin istua hyvällä nojatuolillani, jolloin selkäni saa tukea hyvin. Tässä pyörätuolissani ei ole hyvä istua kipeän selkäni takia. No, onneksi pääsen neurokirurgille jo 15. toukokuuta, joten jos sieltä saisin jotain apua näihin kipuihini, kun en voi mitään tehdä, mitä haluaisin.

Mutta nyt ajattelin laittaa näitä koneita yksitellen tehdasasetuksiin ja siitä sitten taas alan pakertamaan näitä uudelleen. Se on mielenkiintoista vieläkin, vaikka ikääkin tulee, mutta sehän on vain numeroita, joita ei aina edes muista!

IMG_3854.jpg

Viimeinen toivomukseni on vielä, että saisin Dannylle ja itselleni Maine Coon kissan kaveriksemme!

Hyvää toukokuuta kaikille!