Tänään on sunnuntai, laskiaissunnuntai ja jo 11. päivä helmikuuta. Päivät, kuukaudet ja vuodet vierii niin nopiasti, ettei meinaa oikein perässä enää wanha pysyä.

Minulta on päivitykset venähtäneet aika pitkiksi, kun jouluaatonaattona todettiin jalassani ruusu ja se vei kolmen viikon antibioottikuurin ja voimat toki vähenivät. onneksi pääsin täällä osastolle, jossa sain voimia lisää ja lääkkeetkin tarkastettiin. Voin vain todeta, että kyllä on hyvä hoito täällä ja muutenkin on täällä hyvä olla!

Eilen sain hanurinkin, näppishanurin, joka on kevyempi kuin minun aiempi pianohanurini. Eilen oli ilo taas soitella, vaikka se toki on vielä opettelua ja muistiin palauttamista, kun näppishanurissa on erilaiset näppäimet kuin pianohanurissa, jota olen soitellut. Mutta kyllä tähän aika nopiasti tottuu ja on harjoituskirjojakin, joista voi katsoa.

Huomenna menen Turkuun kun ottavat jonkin verenhappikokeen sormenpäästä ja tiistaina onkin sitten keuhkolääkäri ja ensin toki hoitaja, joka katsoo myös tuon uniapnea laitteen, kun se ujuttelee, niin en ole voinut sitä käyttää.

IMG_6758.jpg

Toivotan teille kaikille oikein rauhallista sunnuntaita!